Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Bran

Teren De Vanzare Bran

Teren de vanzare bran is on facebook. Teren de vânzare lângă castelul bran.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

3 oferte de terenuri de vanzare in bran au fost gasite. Teren de vanzare intravilan zona bran, suprafata terenului de vanzare 2.900 mp., apa 40 m, curent 6 m, gaz 40 m, pret total teren vanzare 37.000 e neg, terenul. Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 15.000 eur.

De Vanzare Teren Intravilan 18500 Mp Valea Cheii Judetul Arges Rucar Bran
vizitati articolul complet aici : https://www.sigma-imob.ro/listing/de-vanzare-teren-intravilan-18500-mp-valea-cheii-judetul-arges-rucar-bran/
Terenul are utilitatile in apropiere. Alege și închiriază terenul dorit, în funcție suprafață, poziționare și preț. Este pretabil pt casa de vacanta sau pensiune.

Terenul propus spre vanzare se afla la intrare in bran, acesta beneficieaza de o priveliste panoramica asupra masivului piatra cariului.

135 000 euro suprafata teren: 745 m2 lotul vecin de 750m2 este deasemenea disponibil. Terenuri de vanzare bran la preturi avantajoase.

745 m2 lotul vecin de 750m2 este deasemenea disponibil. Terenuri de vanzare bran la preturi avantajoase. Terenul propus spre vanzare se afla la intrare in bran, acesta beneficieaza de o priveliste panoramica asupra masivului piatra cariului.

Teren La Munte Rasnov Bran Vand Teren Superb Situat La Poalele Raului
vizitati articolul complet aici : https://terenlamunte.wordpress.com/
Terenul are o priveliste totala. Terenuri bran la preturi avantajoase. Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 15.000 eur.

Teren de vanzare intravilan zona bran, suprafata terenului de vanzare 2.900 mp., apa 40 m, curent 6 m, gaz 40 m, pret total teren vanzare 37.000 e neg, terenul.

1.000mp va oferim spre vanzare 4 loturi teren intravilan bran tohanita 1500 mp cu utilitati suprafaţa teren: Pretul acestui teren de vanzare din bran, zona sohodol, este negociabil. Terenul are utilitatile in apropiere.

Terenuri de vanzare in bran. Terenuri de vanzare bran la preturi avantajoase. Terenul are utilitatile in apropiere.

Teren Bran Sohodol Imobiliare Brasov
vizitati articolul complet aici : https://imobiliarebrasov.pro/teren-bran-sohodol-3-6394/
Localitate brasov codlea ghimbav predeal rasnov sacele sanpetru cristian prejmer harman bran bod bucuresti poiana brasov campina tarlungeni busteni lunca calnicului tohanul vechi halchiu. Terenul este localizat in zona turistica bran la 2500m de bran centru facilitati drum de acces apa energie electrica priveliste superba vedere la m tii bucegi si piatra craiului brasov 169345 anunturi brasov ot. Terenuri de vanzare bran la preturi avantajoase.

Gasesti rapid si usor vanzari terenuri bran.

Terenuri de vanzare in bran. Toate tipurile vanzare (571) inchiriere (19). Domina imobiliare, cea mai mare agenție imobiliară din oltenia.

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Bran"