Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ziua Internationala A Familiei

Ziua Internationala A Familiei

Ziua internaţională a familiei este sărbătorită astăzi, 14 mai. Ziua internațională a familiei a fost stabilită de către adunarea generală a organizației națiunilor unite în data de 20 septembrie 1993.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Evenimentul este celebrat în data de 15 mai a fiecărui an pentru a reflecta asupra importanței pe care comunitatea internațională o acordă familiilor. De fapt, o familie, înseamnă adesea mult mai mult decît un cuplu cu copii, înseamnă stabilitate, siguranță în ziua de mîine, fericire și, în primul rînd, iubire. Astăzi, 15 mai, celebrăm ziua internaţională a familiei, sărbătoare instituită de onu, ce se bucură de sprijin în majoritatea ţărilor.

Ziua Internațională A Familiei Prilej Pentru Polițiști De A Desfășura Activități De Prevenire A Violenței In Familie
vizitati articolul complet aici : https://politia.md/ro/content/ziua-internationala-familiei-prilej-pentru-politisti-de-desfasura-activitati-de-prevenire
Ea este emilia și, la rugămintea mea, a încercat să explice de ce copiii suferă atunci când sunt tratați cu bătăi și certuri în familie. Evenimentul este celebrat în data de 15 mai a fiecărui an pentru a reflecta asupra importanței pe care comunitatea internațională o acordă familiilor. Obiectivul principal al acestei zile este de a sublinia importanţa familiilor în societate şi a promova valorile familiei.

Ziua internaţională a familiei din acest an subliniază necesitatea echilibrului dintre muncă și familie.

În fiecare zi pară a lunii postez articole noi cu recomandări de mici schimbări în stilul de viață ce ne ajută să trăim în armonie cu noi și cu mama natură. Chiar daca cele mai multe dintre doamne si domnisoare sarbatoresc aceasta minunata zi, nu foarte multe persoane cunosc adevarata. Ştim familiile de români din interior.

Ziua internaţională a familiei este marcată neîntrerupt, din 1993, la data de 15 mai. Living in ro colors este supranumit blogul cu reviste încă de la lansarea sa în 2008. Pe parcursul zilei de 15 mai, prin discuţii între specialişti se va pune accentul pe promovarea valorilor familiei, eglitate, dragoste, respect, împărţirea echitabilă a responsabilităţilor casnice, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva.

Ziua Internațională A Familiei Marcată La Data De 15 Mai 2020
vizitati articolul complet aici : https://ciocana.md/ro/article/ziua-internationala-a-familiei-marcata-la-data-de-15-mai-2020/
Campanie arctic, pe 15 mai, ziua internaţională a familiei: Astăzi este sărbătorită ziua internațională a familiei. Living in ro colors este supranumit blogul cu reviste încă de la lansarea sa în 2008.

Este acel mic univers care ne împlineşte viața şi în care evoluăm de la postura de fiu și frate spre.

În fiecare an, pe 15 mai, este marcată ziua internațională a familiei. „familia nu este cel mai important lucru. Obiectivul principal al acestei sărbători este acela de a sublinia importanţa familiilor, fără discriminare, în societate.

Ziua internațională a familiei este un moment prin care la nivel internațional, atenția este îndreptată către noțiunea de familie, dar și către probleme care pot să apară în interiorul acesteia. Ziua internaţională a familiei este celebrată la data de 15 mai, în conformitate cu decizia adunării generale a onu, adoptată prin rezoluţia 47 / 237 din 20 septembrie 1993. 15 mai reprezinta pentru intrega lume, incepand cu anul 1994, ziua internationala a familiei.

De Ziua Internaţională A Familiei Ator Banatul De Munte Dă Startul Marsului Pentru Viaţă 2020 In Mediul Online
vizitati articolul complet aici : https://expressdebanat.ro/de-ziua-internationala-a-familiei-ator-banatul-de-munte-da-startul-marsului-pentru-viata-2020-in-mediul-online/
Familia este un cuvînt cu ecouri profunde pentru cei mai mulți dintre noi. În țara noastră această zi este marcată în fiecare an în duminica cea mai. Astăzi este sărbătorită ziua internațională a familiei.

Ziua internaţională a familiei este sărbătorită anual în data de 15 mai.

În fiecare zi pară a lunii postez articole noi cu recomandări de mici schimbări în stilul de viață ce ne ajută să trăim în armonie cu noi și cu mama natură. De fapt, o familie, înseamnă adesea mult mai mult decît un cuplu cu copii, înseamnă stabilitate, siguranță în ziua de mîine, fericire și, în primul rînd, iubire. Pe parcursul zilei de 15 mai, prin discuţii între specialişti se va pune accentul pe promovarea valorilor familiei, eglitate, dragoste, respect, împărţirea echitabilă a responsabilităţilor casnice, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva.

Posting Komentar untuk "Ziua Internationala A Familiei"