Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Supa Crema De Mazare Verde

Supa Crema De Mazare Verde

Se pune un vas cu aprox. Supa cremă de mazăre verde este una dintre preferatele mele și o gătesc ori de câte ori am ocazia.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Puteti incerca ambele variante de supa crema de mazare verde pentru ca amandoua sunt foarte gustoase. Apare în supe si ciorbe, supe de legume. Se curata mazarea si se pun boabele cu apa la foc.

Supă Crema De Mazăre Verde Retete De La Bunica
vizitati articolul complet aici : https://retetedelabunica.eu/2018/04/13/supa-crema-de-mazare-verde/
500 ml apa sau supa de pui. 500 ml supă de legume (vezi notă*). 400 gr mazare (congelata sau proaspata) 1 ceapa 2 cartofi 650 ml supa de pui 2 linguri ulei sare, piper negru.

Supa de piure poate fi preparată nu numai din mazare proaspătă, ci și din conserve, congelate.

Unt, 1/2 lingura faina, 2 l zeama carne, 1 lingurita zahar, hasmatuchi, sare, patrunjel. Supa crema de mazare este un preparat delicios si plin de vitamine. Verifica sa fie fiarta mazarea.

500 g mazare 200 ml lapte 4 morcovi 2 cepe o legatura marar sare, piper si ulei modul de preparare a retetei: 400 gr mazare 1 morcov ½ telina o ceapa patrunjel 2 linguri de ulei de masline sare piper 4 linguri zeama de lamaie. O excelenta supa de primavara, mai ales cat este inca in piata usturoi verde.

Supa Crema De Mazare Retete Culinare By Teo S Kitchen
vizitati articolul complet aici : https://teoskitchen.ro/2009/03/supa-crema-de-mazare.html
400 gr mazare 1 morcov ½ telina o ceapa patrunjel 2 linguri de ulei de masline sare piper 4 linguri zeama de lamaie. 350 g mazăre verde congelată. Verde si iar verde… asa este supa crema de mazare.

Ceapa se taie marunt iar morcovul si telina se dau prin razatoare.

Supa crema de mazare este un preparat delicios si plin de vitamine. Puteti folosi mazare proaspata sau congelata. Ingrediente 300g mazăre verde (proaspătă) 1praj 3 cartofi (medii) sare, piper și ulei supă de carne (sau de legume) cașcaval.

Adica, mai racoritoare si cu senzatia de fresh si mai accentuata. 500 g mazare verde boabe, o salata verde,putin spanac, unt, patrunjel verde, sare. Asa ca, am facut o supa crema numai buna de mancat cu paine prajita si smantana.

Supa Crema De Mazare Cu Lapte Batut Oricine Poate Sa O Gateasca Kfetele
vizitati articolul complet aici : https://www.kfetele.ro/supa-crema-de-mazare-cu-lapte-batut-oricine-poate-sa-o-gateasca-16527339
Când devine sticloasă, se adaugă mazărea, pătrunjelul spălat şi tocat, sarea şi piperul după gust. Ingrediente 300g mazăre verde (proaspătă) 1praj 3 cartofi (medii) sare, piper și ulei supă de carne (sau de legume) cașcaval. Se spala si se taie in bucati mai mari.

150 grame naut fiert, 150 grame boabe de mazare verde ,congelata, 2 cartofi taiati cuburi mici, 1 tulpina.

Se pune un vas cu aprox. Pentru un plus de prospetime au loc de cinste si cateva frunze de menta. Si aceasta reteta, ca mai toate retetele de supa crema, este o reteta extrem de simpla.

Sare, piper si o frunza de dafin supa de mazare verde. Când devine sticloasă, se adaugă mazărea, pătrunjelul spălat şi tocat, sarea şi piperul după gust.

Posting Komentar untuk "Supa Crema De Mazare Verde"