Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Mircea Badea Facut Ko

Mircea Badea Facut Ko. Sa spui despre asta ca e motociclist, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are. Sâmbătă, el a fost făcut knock out în doar cinci secunde de campionul naţional la muay thai, motociclistul tedi emil. Cu viteză mircea badea facut ko in 5 secunde. În ciuda atitudinii lui fioroase, omul de televiziune mircea badea a demonstrat că nu poate rezista în ring nici măcar un minut. In final, prezantatoarea tv a invins, impotriva tuturor predictiilor.

Mircea badea / stiri mircea badea. A jucat de asemenea ca actor în câteva filme și a avut o activitate publicistică la jurnalul național. Numerosi asistenti au sarit apoi in ring sa il readuca in simtiri. Sâmbătă, el a fost făcut knock out în doar cinci secunde de campionul naţional la muay thai, motociclistul tedi emil. Este realizatorul emisiunii în gura presei, la postul de televiziune antena 3.

Mircea Badea După Ce A Fost Făcut Ko Prima Apariție A Lingaului Youtube
Mircea Badea După Ce A Fost Făcut Ko Prima Apariție A Lingaului Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=qgNQ41Dzpno
Mircea badea a avut aseară prima apariție televizată după ce a fost făcut ko în 5 secunde de teodor „tedi emi, campion național de muay thai si wu shu. Numerosi asistenti au sarit apoi in ring sa il readuca in simtiri. Realizatorul tv a avut nevoie. Cu viteză mircea badea facut ko in 5 secunde. Cel mai iubit prezentator tv din romania, batut inca o data de motociclistul tedi constantinescu.

Sâmbătă, el a fost făcut knock out în doar cinci secunde de campionul naţional la muay thai, motociclistul tedi emil.

Ce a facut, parca el de la masuta lui batea pe multi. 3,955 likes · 35 talking about this. Este realizatorul emisiunii în gura presei, la postul de televiziune antena 3. Mircea badea a fost facut ko in ring. În ciuda atitudinii lui fioroase, omul de televiziune mircea badea a demonstrat că nu poate rezista în ring nici măcar un minut.

Prima reactie a lui mircea badea, pe facebook: Este realizatorul emisiunii în gura presei, la postul de televiziune antena 3. Mircea badea a fost facut ko in ring. Sâmbătă, el a fost făcut knock out în doar cinci secunde de campionul naţional la muay thai, motociclistul tedi emil. După câteva zeci de secunde.

Mircea Badea De Rasul Internetului Cele Mai Tari Glume După Ce și A Luat Ko
Mircea Badea De Rasul Internetului Cele Mai Tari Glume După Ce și A Luat Ko Source from : https://playtech.ro/2019/mircea-badea-ko-batut-glume/
See more of mircea badea fan page on facebook. Mircea badea a avut nevoie de îngrijiri. La scurt timp după meci, badea a postat pe facebook următorul mesaj: A fost facut knockout in cinci secunde, realizatorul antena 3 ramanand lesinat cateva minute in ring. Un clip cu momentul în care mircea badea a fost făcut ko a fost publicat pe youtube de marius păun.

Mircea are tipul ăsta de căpoșenie a lui şi e sportiv în general.

La scurt timp după meci, badea a postat pe facebook următorul mesaj: Un clip cu momentul în care mircea badea a fost făcut ko a fost publicat pe youtube de marius păun. Prima reactie a lui mircea badea, pe facebook: Realizatorul antena 3 mircea noi ii multumim lui teodor constatin pentru dublul meci de ko ! In final, prezantatoarea tv a invins, impotriva tuturor predictiilor.

Mircea badea / stiri mircea badea. Numerosi asistenti au sarit apoi in ring sa il readuca in simtiri. În ciuda atitudinii lui fioroase, omul de televiziune mircea badea a demonstrat că nu poate rezista în ring nici măcar un minut. Victor ciutacu a vorbit despre confruntarea lui mircea badea cu campionul la k1 teodor „tedi emi. Realizatorul antena 3 mircea noi ii multumim lui teodor constatin pentru dublul meci de ko !

Video Mircea Badea A Fost Făcut Knock Out In Doar Cinci Secunde Intr Un Meci De Kick Boxing
Video Mircea Badea A Fost Făcut Knock Out In Doar Cinci Secunde Intr Un Meci De Kick Boxing Source from : https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/video-mircea-badea-a-fost-facut-knock-out-in-doar-cinci-secunde-intr-un-meci-de-kick-boxing--210785.html
Mircea badea a avut aseară prima apariție televizată după ce a fost făcut ko în 5 secunde de teodor „tedi emi, campion național de muay thai si wu shu. 3,955 likes · 35 talking about this. See more of mircea badea fan page on facebook. Mircea badea a luptat impotriva octaviei geamanu si a fost luat prin surprindere, fiind pus la podea chiar din prima runda. Cristian iordache a oferit primele explicatii despre gala in care mircea badea a fost facut ko in doar 5 secunde de teodor emi.

Sâmbătă, el a fost făcut knock out în doar cinci secunde de campionul naţional la muay thai, motociclistul tedi emil.

Realizatorul tv a avut nevoie. Mircea badea a luptat impotriva octaviei geamanu si a fost luat prin surprindere, fiind pus la podea chiar din prima runda. Victor ciutacu a vorbit despre confruntarea lui mircea badea cu campionul la k1 teodor „tedi emi. 3,955 likes · 35 talking about this. Mircea badea / stiri mircea badea.

Posting Komentar untuk "Mircea Badea Facut Ko"